21 Mart 2016 Pazartesi



SEVGİLİ GENÇLER, ESİNTİLER KÖŞESİ ALTINDA YAZDIĞINIZ DENEMELERİ, ANLATILARI PAYLAŞMAK İSTİYORUZ. YAZILARINIZI BLOGDA YAYIMLAMAMIZI İSTERSENİZ LÜTFEN BİZE ULAŞIN.

BU KAPSAMDA, ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN YAZILMIŞ BİRKAÇ YAZI PAYLAŞIYORUM. OKUYUP YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM.


9/E SINIFI  DİLARA GÜLBAĞLAR

Ben Deli Değilim, Farklıyım Efendim

Bazen öyle bir boşluk hissediyorum ki içimde, ne kadar nefes alsam da dolmuyor orası. Öyle zamanlarda şiir olup satır satır bağırıyorum gecelere. Püfür püfür değil de, küfür küfür esiyor rüzgarlarım. Güneş doğmuyor, izin vermiyorum. Öldürüyorum tüm yıldızları, siyaha boyuyorum bulutlarımı. Ve öyle zamanlarda, bana deli diyor insanlar.

Hayır efendim, ben deli değilim. Sadece gerçeklerim sizinkilerden farklı. Kaldıramazsınız siz onları. Öyle bir gizlerim ki, içimde ne fırtınalar kopuyor bilmezsiniz. Kaç şehir yaktım, kaç gökdelen yıktım bilmezsiniz. Akıl unutur... Kaç düşünce, kaç duygu geçiyor bu ruhtan, bilmezsiniz. Siz geceleri hayal kurarak uyursunuz ya, ben buz gibi gerçekliğimi yastık yapıp uyurum. Üşür ruhum öyle gecelerde, onu da bilmezsiniz. Çığlık çığlığa benim ruhum, sizin ruhunuz duymaz çığlıklarını. Yağmurlarım yakar sizi. Rüzgarlarım üşütür. Bulutlarım pamuk şekerden değil benim, tabiri caizse pırasadan bozma hepsi. Ben de isterim rengarenk olmayı, lakin zor geliyor siyahın asaletinden koparmak kendimi. Biliyorum, tuhafım yaşamak için, ama ölmek için de çok nadirim...

Hayır efendim, ben hayal dünyasında yaşamıyorum. Sadece bazen gerçekliğimden yoruluyorum.
Bazen de düşünmekten yoruluyorum. Susturamıyorum ki ruhumu, şiir olmuş bağırıyor satır satır. Rüzgarlarım deseniz küfür küfür esiyor. Sonra her şeyi boşverip içimdeki boşluktan bırakıyorum kendimi. Ya, ben de böyleyim işte.
Ben büyük bir kütüphaneyim ve siz kitaplarımın sadece birkaç satırını okuyabilirsiniz.
DİLARA GÜLBAĞLAR

3 yorum:

  1. Ama bu fazla iyiii...

    YanıtlaSil
  2. Ama bu fazla iyiii...

    YanıtlaSil
  3. bet365 dafabet - ThauberBet
    dafabet. Join. Create account. Log in. bet365 dafabet dafabet bet365. Create account. Log starvegad in. bet365 dafabet bet365 bet365. 샌즈카지노

    YanıtlaSil